Spisak Firmi

Prikaz 5 od 538 firmi
 • 2019

  A L B G A R D E N

  LAGJJA SKENDERBEG , GODINE PRIVATE 1 KATESHE NE SUPERSTRADEN LEZHE - SHKODER, KM 1, LEZHË
  0682020802
  Logo
 • 2019

  A V E CONSULTING

  NJESIA BASHKIAKE NR.5, RRUGA TISH DAIJA, PALLATI 7, AP.28 ( KOMPLEKSI KIKA I RI), TIRANË
  (067)470-9066
  Logo
 • 2019

  AKADEMIA SHENDETIT PUBLIK

  RRUGA TRE VELLEZERIT KONDI, NR. 6/1, TIRANË
  0672052913
  Logo
 • 2019

  ALBANIAN DELIVERY EXPRESS

  NR PASURIE 440/297, ZONA KADASTRALE NR. 2679, VOL. 30 DHE FAQE 5, SIPERFAQJA TOTALE ESHTE TRUALL ME SIPERFAQE 317M2 DHE NDERTESE NJE KAT SHERBIMI SIP. 175.3M2, KASHAR
  0696475003
  Logo
 • 2019

  ALIKO NDERTIMI

  NDANE RRUGES NACIONALE GJIROKASTER-KAKAVIE, TEK KTHESA E KORDHOCES, GODINE 2-KATESHE, NR. PASURIE 2/24, ZONA KADASTRALE 2392, GJIROKASTËR
  0694044444
  Logo

Šta je sertifikat poslovne izvrsnosti?

KOJE SVE KORISTI MOŽE NOSILAC SERTIFIKATA IMATI?

POGLEDAJ VIDEO